Deal van de maand

Morgana Slaaptestweken

Iedereen slaapt zijn eigen slaap. En dat hangt niet alleen af van het verschil in lichaamsbouw, gewicht of favoriete houding. Als je denkt te rusten, ontketenen je hersenen enorme activiteiten. Logisch dat er niet één bed is voor ons allemaal.

De vraag is: hoe weet jij welk bed voor jou het meest geschikt is? Wel, daarvoor is de slaaptest ontwikkeld door Ergosleep. Tijdens de acht minuten durende test, waarbij je gratis jouw slaapprofiel kunt laten meten, voegt het hypermoderne testbed zich real time naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht. Zo wordt jouw eigen Slaap-DNA® duidelijk. DNA staat in dit kader voor Digitale Nachtrust Analyse. Aan de hand van de gemeten resultaten - in combinatie met je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget - stellen wij samen met jou het bed samen dat het beste bij je past.

Boek nu de GRATIS slaaptest hier en ontdek binnen acht minuten welk bed bij jóu past!

Slaap nu nog voordeliger tijdens de Slaaptestweken met 30% korting op diverse boxsprings! Daarnaast ontvang je stapelkorting; hoe completer je bed, hoe meer korting. Je ontvangt:

- 5% korting op elke bodem
- 10% korting op elk matras (bij aanschaf van een bodem)
- 15% korting op elk hoofdkussen (bij aanschaf van een bodem + matras)
- 20% korting op elk dekbed (bij aanschaf van een bodem + matras + hoofdkussen)

 


Maak een afspraak

Doorgaan