Matras Latex 750 Ergosleep

Het Latex 750 matras helpt mee aan een goede en gezonde nachtrust. Door middel van de 7 comfortzones wordt jouw lichaam gestimuleerd om in een natuurlijke rechte houding te liggen, wat ervoor zorgt dat jij iedere ochtend fit en uitgerust wakker wordt. De latexkern is voorzien van verticale en dwarse uitsparingen. Hierdoor is de ventilatiekracht tot diep in de kern aanwezig en wordt elk lichaamsdeel op de juiste manier gedragen. Bovendien maakt de samenstelling van latex het matras schimmelwerend, bacterievrij en huisstofmijt resistent. De luxe, elastische Alpura matrastijk zorgt voor extra comfort en langere levensduur van het matras. Omdat de tijk goede vochtregulerende eigenschappen heeft, is dit matras ideaal voor mensen die 's nachts veel transpireren.

 

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.


€2.249,00


Maak een afspraak

Doorgaan