Matras Pocket 550 Ergosleep

Op het Pocket 550 Alpura matras lig je naast comfortabel ook nog eens in een gezonde houding. De 7 comfortzones zorgen ervoor dat jouw ruggengraat in een rechte lijn ligt. Essentieel wanneer je goed en gezond wilt slapen! De afdeklaag van natuurlatex maakt het matras extra fijn om op te liggen. Daarnaast heeft deze afdeklaag een goed ademend vermogen. De hoogwaardige Alpura matrastijk heeft vele voordelen. Zo is deze behandeld met probiotische werking. Dit is een natuurlijke aanpak tegen huisstofmijt. De tijk is hierdoor zelfreinigend. Omdat de tijk zeer goede vochtregulerende eigenschappen heeft en voorzien is van een 3D ventilatiestrook ervaar je altijd van een droog en fris gevoel.

 

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.


€1.199,00


Maak een afspraak

Doorgaan