Topper T2200 koudschuim

De T2200 matrastopper met een kern van koudschuim zorgt ervoor dat je de maximale ondersteuning uit jouw slaapsysteem haalt. Zo ondersteunt deze topper je extra goed bij de schouders en heupen. Het koudschuim kenmerkt zich door zijn goede ventilatie. Door de elasticiteit van het materiaal is de topper schokdempend en veerkrachtig. Naast deze voordelen heeft de matrastopper ook praktische voordelen. Het opmaken van je topper kost bijvoorbeeld veel minder inspanning dan het opmaken van een matras. Ook zorgt de topper voor een fris en schoon bedklimaat.

 

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

 

Prijs obv 90 x 200 cm:


€228,00


Maak een afspraak

Doorgaan