Aanbiedingen

Berkvens Wonen is al 75 jaar uw specialist in mooie kwaliteits meubelen. Kom naar onze showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond en ontdek daar ons complete assortiment.

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de materialen en de stoffering die we voor u kunnen verzorgen. Bent u op zoek naar interessante kortingen op mooie meubels? Bekijk dan onze folder, de deal van de maand en natuurlijk de showroommodellen die er beschikbaar zijn.

Deal van de maand

Hier kunt u maandelijks rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen voor meubels, complete slaapkamers, vloeren of raamdecoratie. Een scherpe korting zodat u niet teveel betaalt, terwijl u wel kunt rekenen op mooie kwaliteit.

Showroommodellen en aanbiedingen

De aanbiedingen gelden bijvoorbeeld voor de meubels van Novastyl, waarmee we ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld de keuze heeft uit mooie banken. Blader er op uw gemak doorheen en ontdek zowel de scherpe aanbiedingen als de hoge kwaliteit van onze producten. 

Tenslotte zorgen we er met de kortingen op showroommodellen voor dat u een aantrekkelijke lage prijs betaalt. Kom naar onze showroom in Asten en ontdek onze scherpe prijzen en aanbiedingen voor de mooie meubels.

Ontdek meer aanbiedingen in onze showroom

Raak geïnspireerd in onze ruim opgezette showroom. Berkvens Wooncentrum is het adres om al uw woonwensen te verwezelijken.

Ervaren en deskundig personeel in de showroom of tijdens advies aan huis, alles door eigen vakmensen geleverd, gelegd en gehangen & gratis en vooral eerlijk interieuradvies.

Service

Al 75 jaar uw woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Gedegen advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een afspraak

Doorgaan