Aanbiedingen

Berkvens Wonen is al 75 jaar uw specialist in mooie meubels. Kom naar onze showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond en ontdek daar ons complete assortiment.

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de materialen en de stoffering die we voor u kunnen verzorgen. Vooral op zoek naar interessante kortingen op mooie meubels? Bekijk dan onze folder, de deal van de maand en natuurlijk de showroommodellen die er beschikbaar zijn.

Folder en deal van de maand

In de folder zorgen we altijd voor een aantal zeer scherpe aanbiedingen. Dat betekent dat u een lage prijs betaalt voor mooie meubelen. De kortingen helpen u kosten te besparen, terwijl u ondertussen wel kunt blijven rekenen op onze hoge kwaliteit. Bekijk de nieuwe aanbiedingen voor meubels en de modellen die uit het assortiment verdwijnen.

In de beide gevallen kunt u rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen voor meubels. Interessante kortingen, zoals met de deal van de maand. Een scherpe korting zodat u niet teveel betaalt, terwijl u wel kunt rekenen op een meubel van mooie kwaliteit.

Showroommodellen en Novastyl

De aanbiedingen gelden bijvoorbeeld voor de meubels van Novastyl, waarmee we ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld de keuze heeft uit mooie banken. Blader er op uw gemak doorheen en ontdek zowel de scherpe aanbiedingen als de hoge kwaliteit van onze producten. 

Tenslotte zorgen we er met de kortingen op showroommodellen voor dat u een aantrekkelijke lage prijs betaalt. Kom naar onze showroom in Asten en ontdek onze scherpe prijzen en aanbiedingen voor de mooie meubels.

Ontdek meer aanbiedingen in onze showroom

Raak geïnspireerd in onze ruim opgezette showroom. Berkvens Wooncentrum is het adres om al uw woonwensen te verwezelijken.

Ervaren en deskundig personeel in de showroom of tijdens advies aan huis, alles door eigen vakmensen geleverd, gelegd en gehangen & gratis en vooral eerlijk interieuradvies.

Service

Al 75 jaar uw woonspecialist
3.300m2 wooninspiratie
Gedegen advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een afspraak

Doorgaan