Gordijnen Asten omgeving Helmond

Mooie gordijnen dragen bij aan de uitstraling van de woon- of slaapkamer en zorgen desgewenst voor een goede verduistering. Op zoek naar sierlijke gordijnen in een specifieke kleur of inspiratie opdoen ten opzichte van de meubelen die we hebben staan? Bij Berkvens zorgen we voor exclusieve zonwering met een prachtige afwerking. De verschillende soorten gordijnen: rolgordijnen, paneelgordijnen, plissé, dupli plisse en duo rolgordijnen hebben allemaal specifieke eigenschappen en een goede voorlichting is esssentieel om de juiste keuze te maken. Kom naar de showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond, waar onze adviseurs u graag laten zien wat er mogelijk is met mooie gordijnen. Kies uit half transparante of juist volle en behaaglijke stoffen. Meer informatie over onze maakwijze leest u hier.


Wij hebben gordijnen in de collectie van diverse gerenommeerde merken waaronder: Artelux, Loft79, Ploeg, Jaben Vadain.


Berkvens Wooncentrum is thuis in wonen

Om van je huis een plezierige ruimte te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen onmisbaar. Textiel is hét middel om je woning helemaal naar je smaak in te richten. Bij een eerste bezoek aan een woonstoffeerder overvalt je vaak de veelvoud aan keuzemogelijkheden.

Hoe maak je een keuze tussen al die gordijn- en tapijtstalen? Hoe weet je welke kleuren je wel en welke je beter niet met elkaar kunt combineren? Welke kleuren passen bij de ruimtes en bij jou? Welke gordijnstof kies je en wat leg je op de vloer? Mooie gordijnen of vloerbedekking kopen is één, van je huis je thuis maken is twee.

Styling speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat vooral om de kunst van het combineren, om raamdecoratie en vloerbedekking in stijl, kleur en materiaal met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kunnen onze binnenhuisadviseurs je helpen en adviseren.


Laat je inspireren

Maak een afspraak