Slapen

Goed slapen zorgt voor een effectief herstel na een lange en intensieve dag, zodat u de volgende morgen weer fris kunt ontwaken. Berkvens Wonen is al meer dan 75 jaar uw specialist in slapen. We zorgen er met meer dan 3.300 m2 inspiratie voor dat u de mooiste nieuwe bedden kunt komen ontdekken. We combineren dat graag met een kundig advies door onze adviseurs. Kom naar onze showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond. U kunt de diverse matrassen en bedden op uw gemak uitproberen of onze slaaptest doen. Daarmee krijgt u een goed beeld van het voor u ideale bed.

Over de Slaaptest

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is het als enige in Nederland mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse, ontwikkeld door Ergosleep, die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. Voel nu zelf binnen 8 minuten wat een bed op maat betekent.

Boxsprings en matrassen

Uiteraard zorgen we er online voor dat u alvast een voorproefje kunt krijgen van de boxsprings en de matrassen in onze collectie. Heeft u al een idee van waar u ongeveer naar op zoek bent of wilt u juist wat meer inspiratie opdoen? Kom dan naar onze showroom. We laten u graag de verschillende bedden zien, zorgen voor vakkundig advies op maat en kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de verschillende materialen die wij kunnen gebruiken voor de stoffering.

Ledikanten en alles voor de tienerkamer

We zijn uw specialisten op het gebied van slapen, zowel voor de eigen slaapkamer als voor die van de kinderen. U vindt bij ons bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment ledikanten, waarmee u ervoor zorgt dat uw tiener kan genieten van een heerlijke nachtrust. Bekijk ter inspiratie onze collectie voor de tienerkamer , waarvan we u bij ons in de showroom natuurlijk meer kunnen laten zien. Kom naar Berkvens Wonen om heerlijk te slapen, zodat u er iedere dag fris tegenaan kunt.


U weet wat u wilt. Lekker slapen op een betaalbaar bed, dat u zelf heeft samengesteld. Want het moet natuurlijk wel passen bij de rest van uw huis. Laat u verassen door de prachtige collectie boxsprings en ledikanten van Berkvens wooncentrum.

Service

Al 75 jaar uw woonspecialist
3.300m2 wooninspiratie
Gedegen advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een afspraak

Doorgaan