Zonwering in Asten omgeving Helmond

Goede zonwering helpt het binnenklimaat te reguleren en draagt bovendien bij aan het interieur als raamdecoratie. U heeft de keuze uit diverse oplossingen om de zon te weren, waarmee u tevens een felle zon op het gezicht kunt voorkomen. Kom naar onze showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond. Onze adviseurs laten u er graag de verschillende soorten zonwering zien, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken voor de woonkamer of slaapkamer.

 

Wij hebben raamdecoratie en zonwering van onder andere de merken Luxaflex en B&C.


Berkvens Wooncentrum is thuis in wonen

Om van je huis een plezierige ruimte te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen onmisbaar. Textiel is hét middel om je woning helemaal naar je smaak in te richten. Bij een eerste bezoek aan een woonstoffeerder overvalt je vaak de veelvoud aan keuzemogelijkheden.

Hoe maak je een keuze tussen al die gordijn- en tapijtstalen? Hoe weet je welke kleuren je wel en welke je beter niet met elkaar kunt combineren? Welke kleuren passen bij de ruimtes en bij jou? Welke gordijnstof kies je en wat leg je op de vloer? Mooie gordijnen of vloerbedekking kopen is één, van je huis je thuis maken is twee.

Styling speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat vooral om de kunst van het combineren, om raamdecoratie en vloerbedekking in stijl, kleur en materiaal met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kunnen onze binnenhuisadviseurs je helpen en adviseren.


Laat je inspireren

Maak een afspraak