Adres

Floraplein 2
5721 CT Asten
Tel:  +31 (0)493 693321
[email protected]

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00 (tijdelijk gesloten)
Woensdag: 10:00 - 18:00 (tijdelijk gesloten)
Donderdag: 10:00 - 18:00 (tijdelijk gesloten)
Vrijdag: 10:00 - 20:00 (tijdelijk gesloten)
Zaterdag: 10:00 - 17:00 (tijdelijk gesloten)

 

Mededeling ivm coronavirus

Tijdelijk zijn wij gesloten t/m 19 januari. Jammer, maar we doen het niet alleen!

Onze bezorgdienst werkt wel gewoon door, zodat wij de door u bestelde mooie spulletjes toch nog netjes bij u thuis kunnen afleveren. Tevens zijn wij wel telefonisch voor u bereikbaar op 0493-693321 of via [email protected]

Tot die tijd, blijf gezond, en kijk om naar uw dierbaren, laat het niet voor niets zijn allemaal. Dan rest ons om iedereen hele fijne, warme kerstdagen toe te wensen en een mooi, en vooral gezond 2021. Wij hopen jullie na 19 januari weer gezond en wel terug te zien in onze prachtige winkel.

 


Neem contact op met ons

Door bovenstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw vraag, opmerking of compliment in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Over ons

Bij Berkvens Wonen kunt u terecht voor al uw woonwensen. Het wooncentrum is een totaalaanbieder op het gebied van meubels, slapen en woningstoffering. In het 3.500 vierkante meter grote pand vindt u de laatste trends op dit gebied.

Berkvens Wonen werkt met een enthousiast team van elf personen, waarvan  er zes werkzaam zijn in de verkoop. Alle personeelsleden, zowel jong als oud, zijn breed georiënteerd. Overigens zijn enkele werknemers al ruim dertig jaar in dienst.


Laat je inspireren

Bekijk de meubelen

Meubelen

Novastyl is dé meubelcollectie met oog voor uw persoonlijke woonwensen. Of u nu van klassiek of modern houdt, van landelijk of van een mix van stijlen: de internationale collectie van Novastyl past ook bij uw smaak.