PVC vloeren Asten omgeving Helmond

bekijk hier een greep uit onze collectie

Een PVC vloer combineert uitstekende kwaliteit met een duurzaam karakter. Er zijn tal van kleuren en dessins beschikbaar. Op zoek naar het duurzame alternatief voor hout of meer weten over de specifieke patronen die er beschikbaar zijn? Kom voor de PVC vloeren naar onze showroom in Asten, in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond. Onze adviseurs lopen graag met u langs de vloeren en kunnen u meer vertellen over het beperkte onderhoud en de gemiddelde levensduur van een hoogwaardige PVC vloer.

PVC vloeren zijn; vormvast, vochtbestendig, onderhoudsarm en onverwoestbaar.
Onder andere van Cotap, Interfloor en MFlor


Berkvens Wooncentrum is thuis in wonen

 

Om van je huis een plezierige ruimte te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen onmisbaar. Textiel is hét middel om je woning helemaal naar je smaak in te richten. Bij een eerste bezoek aan een woonstoffeerder overvalt je vaak de veelvoud aan keuzemogelijkheden.

Hoe maak je een keuze tussen al die gordijn- en tapijtstalen? Hoe weet je welke kleuren je wel en welke je beter niet met elkaar kunt combineren? Welke kleuren passen bij de ruimtes en bij jou? Welke gordijnstof kies je en wat leg je op de vloer? Mooie gordijnen of vloerbedekking kopen is één, van je huis je thuis maken is twee.

Styling speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat vooral om de kunst van het combineren, om raamdecoratie en vloerbedekking in stijl, kleur en materiaal met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kunnen onze binnenhuisadviseurs je helpen en adviseren.a


Laat je inspireren

Maak een afspraak