Tapijt Asten omgeving Helmond

Tapijt wint als vloerbedekking weer sterk aan populariteit, dankzij de luxe en warme sfeer die er vanuit gaat. Geniet van de schitterende kleuren, de dessins en het heerlijk zachte en stille comfort. Meer sfeer in de woonkamer of de slaapkamer aanbrengen en daarvoor gebruik maken van een mooi tapijt? Onze adviseurs bij ons in de showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond vertellen u graag meer over de mogelijkheden. We tonen de verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u daar een uitstekend beeld van krijgt.

Onder andere van Parade, Desso, Bonaparte, Cotap en Interfloor.

  • schitterende kleuren
  • mooie dessins
  • heerlijk zacht
  • stil comfort

Berkvens Wooncentrum is thuis in wonen

Om van je huis een plezierige ruimte te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen onmisbaar. Textiel is hét middel om je woning helemaal naar je smaak in te richten. Bij een eerste bezoek aan een woonstoffeerder overvalt je vaak de veelvoud aan keuzemogelijkheden.

Hoe maak je een keuze tussen al die gordijn- en tapijtstalen? Hoe weet je welke kleuren je wel en welke je beter niet met elkaar kunt combineren? Welke kleuren passen bij de ruimtes en bij jou? Welke gordijnstof kies je en wat leg je op de vloer? Mooie gordijnen of vloerbedekking kopen is één, van je huis je thuis maken is twee.

Styling speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat vooral om de kunst van het combineren, om raamdecoratie en vloerbedekking in stijl, kleur en materiaal met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kunnen onze binnenhuisadviseurs je helpen en adviseren.


Laat je inspireren

Maak een afspraak