Geschiedenis

Bij Berkvens Wonen kunt u terecht voor al uw woonwensen. Het wooncentrum is een totaalaanbieder op het gebied van meubels, slapen en woningstoffering. In het 3.500 vierkante meter grote pand vindt u de laatste trends op dit gebied.

Berkvens Wonen werkt met een enthousiast team van acht personen, waarvan er vijf werkzaam zijn in de verkoop. Alle personeelsleden, zowel jong als oud, zijn breed georiënteerd. Overigens zijn enkele werknemers al ruim dertig jaar in dienst.


Wie zijn wij

Naast het verkoopteam heeft Berkvens Wonen ook een eigen bezorg-, service- en montagedienst. De werknemers van deze diensten zorgen ook onder meer voor het inmeten van raamdecoratie en vloeren bij u thuis.

Binnenhuis advies

Wilt u een kamer opnieuw inrichten of kijken naar de mogelijkheden voor het herinrichten van uw woning? Onze gediplomeerde binnenhuisadviseurs kunnen u alles vertellen over de nieuwste trends en de beste combinaties. Een goed advies begint bij het stellen van de juiste vragen en door goed te luisteren zodat de verschillende woonwensen in kaart gebracht kunnen worden. Voor het beste advies en mooiste resultaat komen we vrijblijvend bij u thuis zodat we rekening kunnen houden met bijvoorbeeld de lichtinval. Onze adviseurs komen ook bij u langs huis om de finishing touch te geven aan het interieur en het ter plekke af te decoreren voor een geweldig resultaat.  

Berkvens Wonen werkt hoofdzakelijk met drie formules, bestaande uit:

  • Novastyl voor meubels
  • Morgana voor slaapkamers  
  • Kijken, Kiezen & Kleuren voor vloeren en raambekleding