Binnenhuisadvies

Binnenhuisadvies om uw interieur mooi op elkaar af te stemmen en de juiste accenten te leggen: onze adviseurs in de showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond zijn u er graag mee van dienst.

Droomt u ook al jaren van een interieur dat is afgestemd op uw smaak? Voor al uw interieur vragen neem contact met ons op: tel. 0493-693321. Aan de hand van het eerste telefonisch contact gaan wij samen met u de mogelijkheden bekijken van het uitbrengen van een binnenhuisadvies op maat (op locatie). Wij kunnen desgewenst stalen van gordijnen, documentatie over zonwering en van inbouwkasten op maat meenemen.

 

Onze twee gediplomeerde binnenhuisadviseurs helpen u graag op weg met de inrichting van uw huis of zorgen voor de bekende puntjes op de i. Op zoek naar een kleuradvies voor de muurverf of de complete woonkamer opnieuw inrichten of zelfs een compleet plan voor het hele huis? Wij geven u het binnenhuisadvies waar u naar zoekt.

 


Waarom binnenhuisadvies door Berkvens Wonen?

We zorgen voor een binnenhuisadvies op maat, zonder dat u daar kosten voor hoeft te maken. We luisteren goed naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Vervolgens kijken we kritisch naar de lichtinval, naar het kleurgebruik en eventuele bestaande of nieuwe meubelen in huis. Aan de hand daarvan maken we een ontwerp voor een klassieke of een moderne stijl, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Tip: vindt u het lastig om de gewenste stijl voor een binnenhuisadvies te kiezen? Neem een paar voorbeelden uit tijdschriften of van internet mee, zodat onze adviseurs daar samen met u naar kunnen kijken.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur en weten als geen ander tijdloze elementen te combineren met de hippe accessoires van dit moment. Uw persoonlijke wensen vormen altijd de basis, daaromheen zorgen wij voor een binnenhuisadvies om uw interieur naar een hoger niveau te tillen.


Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de (her)inrichting van een specifieke kamer of het hele huis? Kom naar onze showroom voor een gratis binnenhuisadvies in Asten en omgeving, onze adviseurs gaan er graag voor u mee aan de slag. Wilt u liever dat onze adviseurs bij u thuis komen? Maak een afspraak, dan komen we graag naar u toe.


Laat je inspireren

Maak een afspraak