Vloeren

Vloeren in Asten omgeving Helmond, Deurne en Someren

Vloeren dragen krachtig bij aan de uitstraling van het interieur, zowel door middel van het materiaal als op basis van het dessin of de kleur. We hebben meer dan 75 jaar ervaring als woonspecialist en zorgen er met 3.500 m2 showroom voor dat u veel inspiratie kunt komen opdoen. Kom naar Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond, waar onze adviseurs u graag laten zien welke vloeren er beschikbaar zijn.

Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de verschillende vloeren en materialen. We zorgen graag voor een persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld afgestemd op de rest van uw interieur en de meubelen die u heeft staan of de wijze waarop u de slaapkamer verder heeft ingericht.

Tapijt en PVC vloeren

Op het gebied van vloeren heeft u bijvoorbeeld veel keuze uit de verschillende soorten tapijt. De vloerbedekking is weer helemaal terug van weggeweest, ook in een modern interieur. Gebruik het tapijt boven in de slaapkamer of zelfs beneden voor een warme uitstraling en een zachte ondergrond voor uw voeten.

Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie PVC vloeren, waarmee we de mooie uitstraling van de diverse designs en dessins combineren met een materiaal dat uitermate slijtvast is. Minimale slijtage en een lange levensduur, voor een uitstekende investering in onze vloeren.

Vinyl vloeren en vloerkleden

We laten u in de showroom graag zien welke verschillende soorten vinyl vloeren er beschikbaar zijn en kunnen u helpen een van de mooie vloerkleden uit te zoeken. Op die manier zorgen de vloerkleden ervoor dat de kamer de uitstraling krijgt die u wenst, uiteraard op basis van materialen van de verschillende topmerken.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de maten op te nemen voor de verschillende soorten vloeren.Vloeren

Bij het inrichten van uw moderne interieur helpen de adviseurs van Berkvens Wooncentrum u graag om uw smaak en levensstijl over te brengen in uw interieur.
 

PVC vloeren

Vormvast, vochtbestendig, onderhoudsarm en onverwoestbaar.
Onder andere van Cotap, Forbo en MFlor.

Tapijt

Geniet van de schitterende kleuren, de dessins en het heerlijk zachte en stille comfort.
Onder andere van Parade, Desso, Bonaparte, Cotap en  Interfloor.

Vloerkleden

In verschillende dessins, kleuren, structuren en vrijwel iedere afmeting leverbaar.
Onder andere Desso/Parade/Bonaparte, Brinker Carpets en Kinast.

Bij al deze diensten komt een medewerker van ons altijd bij u aan huis om zelf de maten op te nemen.

Service

Al 75 jaar uw woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Gedegen advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een afspraak

Doorgaan