Meubelen

Meubelen in Asten omgeving Helmond

Mooie meubelen uit de o.a. Novastyl collectie koopt u bij Berkvens Wooncentrum. We zorgen er met de ruime showroom in Asten in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond voor dat u ze op uw gemak kunt komen bekijken en uitproberen.


Neem plaats op de mooie banken en ontspannen fauteuils of ga lekker aan tafel zitten om de ideale hoogte te bepalen. We zorgen er al 75 jaar met gedegen advies op maat voor dat we u kunnen helpen de mooiste en meest functionele meubelen te kopen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in vakkundige stoffering. Onze expertise bestaat ook uit meubels onderhouden, herstellen of een totaal nieuwe uitstraling geven.

Banken en fauteuils

Benieuwd naar de meubelen die u bij ons in de showroom vindt? We zorgen er met ruim 3.500 m2 wooninspiratie voor dat u onbeperkt kunt ontdekken wat er beschikbaar is. We presenteren u in de showroom uiteraard onze banken, met in het bijzonder de comfortabele hoekbanken. We combineren de trends van dit moment met de klassiekers van vroeger, zoals dat ook geldt voor de fauteuils en relaxfauteuils die er beschikbaar zijn. Kom naar de showroom om er ontspannen in weg te zakken.

Eetkamerstoelen, tafels en kasten

Uiteraard bestaat onze collectie meubelen uit meer dan bovenstaande. We zijn bijvoorbeeld ook uw specialist in nieuwe eetkamerstoelen, zowel in leer als in stof. Van eigenzinnige designmeubelen van Leolux tot de meer functionele modellen van andere merken: ze sluiten uitstekend aan bij de mooie eetkamertafels die beschikbaar zijn. En dat zijn er nogal wat.


Bekijk binnen de meubelen tenslotte de kasten. Ze bieden in de eerste plaats voldoende opbergruimte, terwijl het daarnaast mooie modellen zijn die zorgen voor een statement in uw interieur.

 

Novastyl 

Novastyl is dé meubelcollectie met oog voor uw persoonlijke woonwensen. Of u nu van klassiek of modern houdt, van landelijk of van een mix van stijlen: de internationale collectie van Novastyl past ook bij uw smaak.
Alle meubels zijn gemaakt met liefde voor het vak en met hart voor uw interieur. Met oog voor de kleinste details en met veel mogelijkheden voor maatwerk.

De meubelen uit de Novastyl collectie zijn verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren, in stof en in leder en in een maat die bij u past. 

 

Daarnaast is onze collectie aangevuld met een aantal merken.  Eén van de bekendste hiervan is Leolux met haar collectie van eigenzinnige designmeubelen.

Service

Al 75 jaar uw woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Gedegen advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een afspraak

Doorgaan