Ramen

Ramen in Asten, omgeving Helmond, Deurne en Someren

Raamdecoratie decoreert de woonkamer of slaapkamer, terwijl er bovendien een heel praktische functie vanuit gaat. U vindt bij ons de verschillende vormen van decoratie voor de ramen, desgewenst op basis van een uitgebreid persoonlijk en deskundig advies op maat.
We zijn u graag van dienst met de vakkundige stoffering, waarmee we ervoor zorgen dat we de gordijnen of zonwering volledig op maat kunnen aanbrengen. Het resultaat is mooie decoratie voor de ramen, waarmee u eenvoudig verduistert of de inkijk naar binnen toe kunt beperken.

Soorten raamdecoratie

We zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van raamdecoratie. Op zoek naar nieuwe gordijnen die tevens bijdragen aan de mooie uitstraling van het interieur? We helpen u graag een keuze te maken uit de verschillende kleuren of die op een bijzondere wijze met elkaar te combineren. 

Tip: bovendien kunnen we u helpen de decoratie voor de ramen af te stemmen op de vloer die u heeft liggen of heeft uitgekozen.

Daarnaast zijn we uw specialist op het gebied van zonwering. Onze zonweringen voorkomen de schadelijke invloed van UV-straling op de vloer en de meubels die u heeft staan en zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een aangenaam binnenklimaat.

Al 75 jaar uw woonspecialist

We zijn bij Berkvens Wonen al meer dan 75 jaar uw woonspecialist. Zowel op het gebied van ramen als met betrekking tot meubelen, slapen en vloeren. Doe online inspiratie op met de verschillende mogelijkheden of kom naar onze showroom in Asten, in de omgeving van Someren, Deurne en Helmond. Onze adviseurs laten u graag zien wat er mogelijk is op, rond en voor de ramen. We vertellen u bovendien graag meer over de professionele en vakkundige stoffering waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Woonstofferingen

Om van je huis een plezierige ruimte te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen onmisbaar. Textiel is hét middel om je woning helemaal naar je smaak in te richten. Bij een eerste bezoek aan een woonstoffeerder overvalt je vaak de veelvoud aan keuzemogelijkheden.

Berkvens Wooncentrum is thuis in wonen

  • Hoe maak je een keuze tussen al die gordijn- en tapijtstalen?
  • Hoe weet je welke kleuren je wel en welke je beter niet met elkaar kunt combineren?
  • Welke kleuren passen bij de ruimtes en bij jou?
  • Welke gordijnstof kies je en wat leg je op de vloer? 

Mooie gordijnen of vloerbedekking kopen is één, van je huis je thuis maken is twee. Styling speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat vooral om de kunst van het combineren, om raamdecoratie en vloerbedekking in stijl, kleur en materiaal met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kunnen onze binnenhuisadviseurs je helpen en adviseren.

Gordijnen

Kies uit half transparante of juist lekkere volle en behaaglijke stoffen.
Onder andere van Artelux, Loft79, Ploeg, Jab, Holland Haag en Vadain.

Zonwering

Onmisbaar in ieder interieur. Onder andere van Luxaflex en B&C.

Service

Al 75 jaar uw woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Gedegen advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een afspraak

Doorgaan