Service

Al 75 jaar uw woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Gedegen advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een afspraak

Doorgaan

Voor de mooiste zonwering ben je bij Berkvens Wooncentrum op het juiste adres. Onze collectie van zonwering bestaat onder andere uit Luxaflex en bece®. Er zijn verschillende soorten zonwering met elk een eigen karakter.

verticale en horizontale jaloezieën

De verticale en horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in zowel stof, aluminium als kunstof en daardoor passend in iedere kamer en inrichting. Verticale jaloezieën van aluminium of kunststof worden voornamelijk gebruikt voor badkamer vanwege het gemak in onderhoud.

Zowel horizontale als verticale jalozieen zijn geheel op maat te maken en hierdoor geschikt voor iedere raamvorm.  

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Met een ruime keus uit meer dan 200 stoffen zijn er talloze mogelijkheden voor onze rolgordijnen. Inbetween, lichtdoorlatend of juist verduisterend. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen en kunnen zowel gevoerd als niet gevoerd op maat gemaakt worden. Ideaal voor in de slaapkamer!

 Plissé en dupligordijnen

Doordat je met plisse en dupli gordijnen helemaal op maat kunt werken zijn ze vooral geschikt voor ramen met afwijkende vormen. Bovendien passen ze door de slanke profielen en onze slimme montageopties goed in de glaslijst van iedere raamvorm en deur.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen hebben twee lagen stof met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven kun je zelf de lichtinval bepalen: van uitzicht tot volledige privacy.