Vinyl vloeren in Asten, omgeving Helmond

Vinyl vloeren zijn uitstekend geschikt voor de slaapkamer en andere kamers in huis. Het zijn voordelige en onderhoudsvrije vloeren, beschikbaar in diverse ontwerpen en kleuren. Een vinyl vloer is; Vormvast, vochtbestendig, onderhoudsarm en onverwoestbaar. WIj verkopen vinyl vloeren onder andere van de geronommeerde merken; Cotap en Interfloor.

Kom naar de showroom in Asten, in de omgeving van Helmond, Deurne en Someren. Onze adviseurs laten u graag verschillende soorten vinyl zien of helpen u de combinatie te maken met de slaapkamerkasten en de bedden voor in de slaapkamer.

 


Berkvens Wooncentrum is thuis in wonen

Om van je huis een plezierige ruimte te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen onmisbaar. Textiel is hét middel om je woning helemaal naar je smaak in te richten. Bij een eerste bezoek aan een woonstoffeerder overvalt je vaak de veelvoud aan keuzemogelijkheden.

Hoe maak je een keuze tussen al die gordijn- en tapijtstalen? Hoe weet je welke kleuren je wel en welke je beter niet met elkaar kunt combineren? Welke kleuren passen bij de ruimtes en bij jou? Welke gordijnstof kies je en wat leg je op de vloer? Mooie gordijnen of vloerbedekking kopen is één, van je huis je thuis maken is twee.

Styling speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat vooral om de kunst van het combineren, om raamdecoratie en vloerbedekking in stijl, kleur en materiaal met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kunnen onze binnenhuisadviseurs je helpen en adviseren.a


Laat je inspireren

Maak een afspraak