Matras Pocket 750 Ergosleep

Het pocket 750 matras, geschikt voor op een boxspring, zorgt voor een zeer aangenaam ligcomfort. De pocketveren worden vervaardigd uit hoogwaardig staaldraad. Omdat alle veren individueel van elkaar worden verpakt maar wel aan elkaar verankerd zijn, kunnen deze afzonderlijk van elkaar inveren. Dit betekent dat het matras perfect aansluit op jouw lichaam. Het matras is afgedekt met 100% natuurlijke Talalay latex wat zorgt voor extra comfort. Zo geniet je iedere nacht van een goede en gezonde nachtrust.

 

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.


€1.899,00


Maak een afspraak

Doorgaan